BlogiRahaaYleistä

Parhaat yritysrahoitusvaihtoehdot

Parhaat yritysrahoitusvaihtoehdot
Parhaat yritysrahoitusvaihtoehdot

Yrityksen perustamispäätöksen tekeminen on hyvin jännittävää aikaa, mutta se voi olla myös melko pelottavaa. Yksi tärkeimmistä päätöksistä on se, miten rahoitat uuden yrityksesi. Tarjolla on monia eri vaihtoehtoja, ja voi olla vaikeaa tietää, mikä niistä sopii sinulle. Tässä blogikirjoituksessa käsittelemme parhaita käytettävissäsi olevia yritysrahoitusvaihtoehtoja!

Kompar

Kompar logo

Kompar on palvelu, joka auttaa sinua löytämään yrityksellesi parhaat mahdolliset yrityslainatarjoukset nopeasti ja luotettavasti. Vakuuksia ei tarvita, mutta tyypillisesti toimit näiden lainojen takaajana vain yhdellä puhelinsoitolla heidän tiimiinsä! Tarjous ja sopimus ovat aina yksilöllisiä molemmille osapuolille – joten se on riittävän helppoa, vaikka emme vielä tietäisi, minkä tyyppistä tai kokoista toimintaa tarvitsemme, jotta voimme varmistaa sopivan summan heiltä, joka on erityisesti räätälöity täyttämään kaikki vaatimukset, jotka eri puolilla Kanadaa toimivat lainanantajat ovat esittäneet ja jotka on hyväksytty Komparin tiukkojen suodattimien kautta.

Suomen Kasvurahoitus

Suomen Kasvurahoitus logo

Suomen Kasvurahoitus Oy:n avulla saat yrityksesi tarvitsemaa rahaa ilman vaivannäköä. Hae nopeaa ja helppoa lainaa 2 000 eurosta 250 000 euroon!

Pienillä ja keskisuurilla yrityksillä on ainutlaatuinen tarve kasvun rahoittamiseen. Prosessi voi olla vaikea, aikaa vievä tai molempia yrityksen koosta riippuen! Mutta Suomen Kasvurahoitus Oy:n nopeiden lainaprosessien avulla saat nopeasti varoja käyttöösi, jotta kaikki katseet ovat sen sijaan suunnattu liiketoiminnan menestykseen – ei vain sinun.”

Yritysluotto.fi

yritysluotto logo

Yritysluotto.fi on uusi ja innovatiivinen rahoitusratkaisu, joka voi ratkaista monet yritysten ongelmat, kun he tarvitsevat nopeasti rahaa tärkeään hankintaan tai liiketoiminnan kuluihin, kuten aukioloaikoihin/vapaapäiviin yms. liittyviin palkkakuluihin, ilman perinteisten pankkiprosessien aiheuttamaa hässäkkää, jotka kestävät usein useita viikkoja!

Bondora

Bondora logo

Bondora on uusi tapa saada vakuudeton laina. Voit lainata jopa 500 euroa, ja rahoitus tulee yksittäisiltä sijoittajilta, eli sinulle taataan matalat korot! Tässä palvelussa ei ole piilotettuja maksuja tai palkkioita – vain upeita palkkioita sekä yksilöllisiä tarjouksia, jotka perustuvat siihen, mikä heidän mielestään sopii SINULLE parhaiten.

Lue lisää Bondoran kokemuksista täältä.

Rahoo

Rahoo logo

Rahoon innovatiivinen lähestymistapa yritysrahoitukseen on suunniteltu yrityksille, jotka haluavat edistyksellisemmän tavan hakea rahoitusta ja kasvattaa hakemusmääriä.

BusinessCredit

BusinessCredit logo

BusinessCredit tarjoaa lainoja niille, jotka eivät pysty tai halua saada matalakorkoista lainaa perinteisistä pankeista. Tämäntyyppisten Business Credit -lainojen korot ovat korkeita, mutta olet niistä vastuussa henkilökohtaisella omaisuudellasi, jos se otetaan täältä – joten mieti tarkkaan ennen kuin otat tämän vaihtoehdon!

Qred

Qred logo

On mahdollista saada laina samana päivänä! Qredillä on ollut monia asiakkaita, jotka ovat olleet erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka nopeasti heidän lainansa hyväksyttiin.

CrediNord

CrediNord logo

CrediNord on suomalainen rahoituslaitos, joka on laajentunut Ruotsiin, Tanskaan ja Alankomaihin. Voit hakea yrityslainaa 1000 € – 350 000 € heidän palvelunsa kautta, joka vie vain minuutteja ajastasi, sillä he lupaavat rahoituksen yhden päivän sisällä!

Rahalaitos

Rahalaitos logo

Lähes vuosikymmenen kokemuksella Rahalaitos on yksi tutuimmista nimistä suomalaisten elämässä. Yritys tarjoaa helppokäyttöisen tarjouspyyntöpalvelun niille, jotka haluavat lainata heiltä rahaa, ja se on taistellut hampaat irvessä kilpailua vastaan televisiomainoksilla, jotka ovat aikojen saatossa iskostuneet yhteiskuntaan!

Zmarta

Zmarta logo

Hakemuksen täyttäminen Zmartan kanssa on nopeaa ja helppoa. Yritys kilpailuttaa lainahakemuksesi jopa 20 eri pankin kanssa, mikä takaa, että saat parhaat mahdolliset ehdot!

Zmarta tarjoaa kilpailukykyiset korot lainoille, jotka vaihtelevat 1000 – 60 000 dollarista ja joiden ehdot ovat jopa 15 vuotta. Voit täyttää yhden hakemuksen heidän verkkosivustollaan, ja he vertailevat tarjoustasi 20 eri pankin kanssa; valitse, mikä lainanantaja sopii sinulle parhaiten!

OmaLaina

Omalaina logo

Omalainan avulla saat edullisimman lainan jokapäiväisiin ostoksiisi. Sinulla ei ole mitään ongelmia vanhojen velkojen jälleenrahoituksen kanssa ja tämä alusta on auttanut satoja tuhansia suomalaisia löytämään juuri sen, mitä he tarvitsevat houkuttelevalla korolla!

Categories:
Blogi Rahaa Yleistä
You Might Also Like